fbpx
18.1 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Sport Tennisjeugd weer op de baan

Tennisjeugd weer op de baan

Appingedam – Na wekenlang niet te mogen tennissen in verband met de corona zijn ook de Fivelkids weer op de tennisbaan te vinden. In een heerlijk zonnetje had de eerste groep kinderen op dinsdag 5 mei en donderdag 7 mei weer tennisles op de tennisbanen aan de Farsumerweg in Appingedam.

Natuurlijk waren alle noodzakelijke maatregelen voor veilig tennissen in acht genomen. Zo kunnen de kinderen voor en na de les hun handen desinfecteren bij een desinfectiezuil. Ook komen de kinderen alleen naar de tennisbaan of worden ze op de parkeerplaats afgezet door hun ouders. De kinderen van 13 jaar en ouder trainen de komende weken nog even apart van de jongere kinderen.

LTC ’t Fivelveld denkt ook aan de kinderen die niet lid zijn van de tennisvereniging. Op 19 en 21 mei tussen 15:00  en 15:45 uur kunnen zij gratis een clinic volgen van een gediplomeerde trainer. Aanmelden hiervoor is verplicht en kan via het e-mailadres van de jeugdcommissie fivelkids@fivelveld.nl.

Ook kunnen deze kinderen 4 lessen volgen voor maar 10 euro zonder lid te worden van de club. Deze “Maak kennis met tennis” actie start in de week van 1 juni. De lessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag. Aanmelden voor deze actie kan via de tennisschool Smashing: www.smashing.nl/mkmt

Advertenties