fbpx
12.4 C
Delfzijl
20 oktober 2020 22:06

Temperatuur eind deze week in de lift

Nederland – Voor vakantievierders in eigen land heeft de zomer nog maar weinig hoogtepunten gebracht. Ook deze week is het vrij koel, maar er gloort licht aan de horizon. De temperatuur zit vanaf vrijdag in de lift en komend weekend is kans op zomerse temperaturen van 25 graden. 

Komende dagen is het typisch Nederlands zomerweer. De wind zit in de noordwesthoek en daarmee wordt vrij koele lucht naar ons land geblazen. Het wordt 18-20 graden, terwijl maxima van 20-24 graden halverwege juli gebruikelijk zijn. Dat is ideaal voor als je thuis werkt, want zo blijft je huis lekker koel. Voor vakantievierders die noodgedwongen dichtbij huis blijven en op hoge temperaturen hadden gerekend is dat uiteraard minder fijn. Vandaag verloopt regenachtig, maar morgen schijnt regelmatig de zon en is slechts kans op een enkele bui.

Temperatuur in de lift: kans op zomers weer komend weekend
Vanaf vrijdag zit de temperatuur in de lift. Op vrijdag wordt het 21-24 graden. Zaterdag kan het in de zuidoostelijke helft van het land zomers warm worden met 25-27 graden. Daarbij is het droog met een mix van wolken en zon.

Voor zondag is de weersverwachting nog onzeker. Mogelijk wordt het in het zuiden, midden en oosten nog een zomerse dag met regelmatig zon en 25-26 graden. In de avond en nacht naar maandag volgen dan enkele buien. Als deze buien overdag al verschijnen valt de temperatuur enkele graden lager uit.

Het vooruitzicht naar volgende week geeft licht wisselvallig zomerweer met maxima van 20-25 graden. Het zal niet kletsnat worden, maar dagelijks is kans op een bui. Ook zijn er droge dagdelen met regelmatig zon.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten