Team Grunn tegen MS beklimt de Mont Ventoux

Ten post – Ook dit jaar doet Team Grunn tegen MS weer mee aan Klimmen tegen MS. Het grootste eendaagse sport evenement op de flanken van de Mont Ventoux dat dit keer voor de 6e keer door Klimmen tegen MS wordt georganiseerd. Op zaterdag 11 juni 2016 bedwingen we gezamenlijk 1,2 of 3 keer de top om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS en om meer aandacht te vragen voor deze ziekte.

Klimmen tegen MS
Klimmen tegen MS is een evenement uniek in zijn soort. Geen massaal en onpersoonlijk evenement maar samen en persoonlijk staat voorop, de deelnemers gaan samen Klimmen tegen MS. Samen maken we het verschil en iedereen is daarin gelijk. Klimmen tegen MS is ook geen wedstrijd. Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier de uitdaging aan. Lopers, fietsers, handfietsers, mensen met en zonder MS, jong en oud, we komen elkaar de hele dag tegen, samen op weg naar de top.

 

Schrijf je in op Klimmentegenms.nl of mail naar info@grunntegenms.nl voor hulp bij inschrijving. Na je persoonlijke inschrijving kun je je aanmelden bij team Grunn tegen MS op het deelnemers portaal van klimmen tegen MS.

Naast een sportieve uitdaging is er ook de financiële uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen met deze actie voor onderzoek en begeleiding. Met het geld dat we ophalen wil Klimmen tegen MS-onderzoeksprojecten ondersteunen die erop gericht zijn om MS de wereld uit te helpen en om de kwaliteit van leven voor MS-patiënten op de korte en lange termijn te verbeteren.

Tijdens de 5e editie van Klimmen tegen MS hebben 562 deelnemers €506.618 opgehaald en 96% van dit bedrag zal worden besteed aan onderzoek.

Als teamgenoot van Grunn tegen MS en deelnemer aan Klimmen tegen MS heb je een relatief lage inspanningsverplichting van €500,-. Meer mag natuurlijk altijd en uit voorgaande edities blijkt dat het gemiddelde sponsorbedrag ruim €1.000 bedraagt. Samen maken we het verschil en iedereen is daarin gelijk. Met team Grunn geniet je korting voordeel op overnachting en sportkeuring en kun je samen reizen of overnachting plekken delen. Maar ook helpen we elkaar bij het opzetten van sponsoractiviteiten en inzamelacties. meer informatie op: grunntegenms.nl

Back to top button