Taekwondoka Lale Bulut overklast haar tegenstander op de Open Valkenswaardse kampioenschappen

Valkenswaard – De jeugdselectie van Taekwon-do Academie Jan Ekema heeft afgelopen zondag deelgenomen aan de Open Valkenswaardse kampioenschappen.

Lale Bulut overklaste in de finale haar tegenstander en stond in no time 10 punten voor, waarop de scheidsrechter de wedstrijd beƫindigde.

Yusuf Coskun verkeerde in uitstekende vorm. Hij behaalde als enige selectielid een (3de) prijs bij de stijlpatronen en een 1ste met het sparren.

Ghilano Buurmeijer was, met 2 prijzen de succesvolste deelnemer. Hij behaalde bij het non contact sparren en met het puntstop sparren een eerste plaats. De 4-jarige Ghilaisha Buurmeijer deed het als jongste deelnemer bij het non contact sparren ook uitstekend maar was niet opgewassen tegen haar 8 jarige en veel grotere tegenstander.

De uitslagen:

1ste Ghilano Buurmeijer (2x), Yusuf Coskun en Lale Bulut
2de Ghilaisha Buurmeijer en Sem Berghuis
3de Jens Ruben, Lennart Blaauw en Yusuf Coskun

De leden die geen prijs hebben behaald, konden met opgeheven hoofd het veld verlaten. Niemand werd van de mat geveegd en als ze de stijgende lijn blijven voorzetten, dan komt het ere metaal vanzelf. Daar zijn de trainers Anna Ekema en Johan Beekhuis van overtuigd.

Back to top button