fbpx
14.1 C
Delfzijl
woensdag 08 juli 2020
Home Sport Taekwon-Do Academie Jan Ekema succesvol op Britse kampioenschappen

Taekwon-Do Academie Jan Ekema succesvol op Britse kampioenschappen

Appingedam – Op de Britse kampioenschappen wisten de leden van Taekwon-Do Academie Jan Ekema uitstekende resultaten te behalen. Renze Derksen behaalde als enige van het team een prijs bij de stijpatronen. Hij werd eerste bij de jongens groene band.

Sylvian van Wijk was met het sparren in topvorm. Hij won al zijn partijen overtuigend met een 4-0 scheidsrechter beslissing in de klasse heren -64kg en werd dus ook 1ste.

Patrick van Wijk deed het later niet minder dan zijn zoon. Hij werd Brits kampioen bij de veteranen 40+ in de klasse -70kg.

Wouter Brons die voor het eerst mee deed aan een Internationaal toernooi was in de finale even te gretig en liep tegen onnodige tegentreffers op. Hij werd uiteindelijk 2de bij de gele banders senioren +82kg maar kan echter terugkijken op een zeer leerzaam en succesvol toernooi.

Als laatste was het onderdeel teams stijlpatronen aan de beurt. Patrick van Wijk had met zijn zoon Sylvian en dochter Sharyl goed geoefend op dit onderdeel. Zij kwamen slechts 0,1 punt te kort en werden 2de.

Advertenties