fbpx
12.7 C
Delfzijl
maandag 13 juli 2020
Home Sport Table Stars bij tafeltennisvereniging DTTC’78 een succes

Table Stars bij tafeltennisvereniging DTTC’78 een succes

Appingedam – Afgelopen zaterdag werd door tafeltennisvereniging DTTC’78 uit Appingedam Table Stars georganiseerd voor basisschoolleerlingen. Table Stars is een kennismakingsprogramma van de Nederlandse Tafeltennisbond voor kinderen op de basisschool.

Samen met Table Stars promotieteam NTTB afdeling Noord was er een spellencircuit neergezet in zaal. De deelnemers konden via leuke spelvormen kennismaken met tafeltennis.

Er heerst een leuke gezellige sfeer waar kinderen fanatiek probeerde om zoveel mogelijk punten te scoren. Eerst werd er een oefenronde gespeeld om kennis te maken met de diverse onderdelen. Na een korte pauze waar deelnemers werd getrakteerd op glas drinken gingen ze samen met de begeleiders van DTTC’78 nog een keer alle onderdelen spelen maar nu met puntentelling. Aan het einde volgende een demonstratie van het Table Stars Promotieteam.

Na afloop mocht iedereen een prijs uitzoeken en kregen ze een Table Stars diploma mee naar huis.

Vanaf komende vrijdag geeft DTTC’78 voor alle deelnemers maar ook kinderen die niet mee konden doen een gratis cursus. Er mag dan vijf weken lang op de vrijdag van 18.00 – 18.45 gratis meegetraind worden. Onder deskundige leiding leren kinderen de eerst beginslagen van tafeltennis. Adres: gymzaal SBO De Delta Pastorielaan 2 Appingedam 

Advertenties