14.2 C
Delfzijl
25 februari 2021 17:20

Swingend concert DSHO en Slagwerk Ensemble Appingedam afgelopen zaterdag

Appingedam – Zaterdagavond 20 februari hebben het Damster Stedelijk Harmonie Orkest (DSHO), NeXt Generation en het Slagwerk Ensemble Appingedam (SEA) alvast swingend vooruitgekeken naar de lente. Sporthal Eelwerd was voor één avond omgetoverd tot een prachtige concertzaal met een groot podium en professioneel licht en geluid. Het concert is geopend door het leerlingenorkest NeXt Generation.

De leerlingen hebben een prachtige opening neergezet met swingende nummers als the Second Waltz, het bekende thema van James Bond films en Skyfall. Maar ook het rustiger nummer the Circle of Life is sterk gespeeld.

Vervolgens hebben DSHO en SEA het stokje overgenomen. Het publiek is op reis geweest naar de middeleeuwen en New York, heeft kunnen wegdromen met de vele verschillende filmthema’s, gewandeld langs het tuinpad van mijn vader en een wijze les geleerd met het nummer It had better be tonight. Je weet immers nooit wat morgen zal brengen. Het is een zeer geslaagde avond geweest waarbij weer is gebleken dat Appingedam swingt.

DSHO concert

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten