Survivallen is stoer en lekker voor je lijf; Durf jij de uitdaging aan?

Stedum – In deze periode met de huidige coronamaatregelen zitten veel mensen meer thuis, contact hebben met anderen en blijven sporten is belangrijker dan ooit.

Door te sporten wordt je sterker, je krijgt een betere conditie en je voelt je ook een stuk fijner. Bij de Survivalvereniging Stedum weten ze dat als geen ander.

Leden die zich aanmelden zijn van alle leeftijden en komen uit de hele regio naar de  Survivalbaan in Stedum om te bewegen. Zij hebben verschillende redenen hier mee te doen, de een vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn en de ander wil eens iets totaal anders doen dan bijvoorbeeld voetbal of trainen in een sportschool. Er zijn leden die voorheen of daarnaast graag klimmen of hardlopen maar er zijn ook leden die jaren niet hebben gesport en vol enthousiasme dezelfde avond nog in een touw hangen.

Niet voor niets ligt de Survivalbaan in Stedum naast het bos en de ijsbaan want een training bestaat uit stukken lopen door het bos, oefeningen op het grasveld van de ijsbaan en verschillende oefeningen op de survivalbaan.

Denk jij dat de survivalsport ook iets voor jou kan zijn? Of voor je kind? Momenteel zijn er plekken vrij bij de survivalvereniging in Stedum en zijn er proef trainingen waarvoor je je kunt aanmelden in de volgende leeftijden: 7 t/m 9 jaar, 10-16 jaar en 16+ (geen leeftijdslimiet).

Voor informatie en aanmelden mail info@survivalverenigingstedum.nl of 06-29388067.

Back to top button