Succesvolle optiekketen Eyelove opent verkooppunt in Delfzijl

Delfzijl – Toe aan een nieuwe bril? Eyelove heeft een nieuw verkooppunt geopend bij G&W Gezondheidswinkel La Santé aan de Jachtlaan 12 in Delfzijl. Anders dan gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken.

Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeggebracht in de optiekmarkt. Dat komt vooral door de combinatie van kwalitatief goede (zonne)brillen en vaste, lage prijzen. Een complete bril op sterkte kost bij Eyelove voor veraf óf dichtbij altijd €49, een multifocale bril met leesgedeelte €99 en met breder leesgedeelte en extra heldere coating €149. Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove altijd zonder afspraak binnen lopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur, waardoor een volautomatische oogmeting sneller gaat dan normaal. Klanten met een aanvullende zorgverzekering kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Eyelove-directeur Paul Berkelmans: “Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Delfzijl en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen.”

Klanten hebben de keuze uit 175 trendy monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn. Met het nieuwe verkooppunt in Delfzijl telt Eyelove inmiddels ruim 150 verkooppunten in Nederland.

Back to top button