Succesvol zomerprogramma van De Jonge Onderzoekers in Appingedam

Appingedam – In de afgelopen weken is er door de kinderen uit Appingedam en omgeving goed gebruik gemaakt van het zomerprogramma van De Jonge Onderzoekers Eemsdelta. Wekelijks konden zij meedoen aan een workshop op locatie en aan Minecraft Quest, een spannende online game.

De workshops in de vakantieweken waren al snel helemaal volgeboekt. Aan Minecraft Quest deed een vaste club van twaalf kinderen mee.

De workshops op locatie organiseerde De Jonge Onderzoekers Eemsdelta in samenwerking met de bibliotheek Appingedam. Medewerkers van De Jonge Onderzoekers verzorgden de workshops en de bibliotheek stelde de ruimte beschikbaar. Met veel inzet en plezier hebben de deelnemers raketten laten roetsen, huisjes van blik gemaakt, apparaten gedemonteerd en autootjes laten rijden op lucht.

De laatste workshop in de bibliotheek vindt plaats op vrijdagmiddag 14 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur. De Jonge Onderzoekers kijkt terug op een geslaagd zomerprogramma in Appingedam.

Informatie over de activiteiten van De Jonge Onderzoekers in Appingedam is te vinden op de website van De Jonge Onderzoekers https://www.djog.nl/eemsdelta/.

Back to top button