Succesvol Lamberink Makelaars Eemsmond Open tennistoernooi in Appingedam

Appingedam – Van maandag 10 t/m zondag 16 juni vond het jaarlijkse Open KNLTB tennis toernooi plaats op het Zeemeringpark van LTC ’t Fivelveld in Appingedam.

Na een hele week gezelligheid, loterijen, livemuziek en mooie tenniswedstrijden is zondag 16 juni afgesloten met een zeer succesvolle finaledag. Er is gespeeld in de categorieën 3 tot en met 8.

Het niveau was dit jaar ook hoog, wat mede voor veel publiek langs de kant zorgde. Er hing de gehele week een enorm gezellige en sportieve sfeer met prachtige wedstrijden. Men kon gebruik maken van een maaltijd door de week en in het weekend werd er volop gebruik gemaakt van de barbecue.  Op woensdag, vrijdag en zaterdag was er een verloting met prachtige prijzen. Deze werden beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers. Zo kon ook het publiek nog met grote prijzen naar huis. Tot slot werden zondag de prijzen in ontvangst genomen door de winnaars van de verschillende categorieën:

Herenenkel 3: Bastiaan Last, herenenkel 4: Erik Smit, herendubbel 5: Daniël de Jonge en Erik Smit, gemengddubbel 5: Marieke Helmers en Siemon Bierma, herenenkel 6: Edward Stulp, damesdubbel 6: Marjanne van der Bijl en Joke Duursema, herenenkel 7: Berend Henckel, herendubbel 7: Eiko Jan Duursema en Diederick Rozema, damesdubbel 7: Christina Laning en Paula van der Veen, gemengddubbel 7: Lorian Slagter en Richard Scheper, herenenkel 8: Marc Roosendaal, damesenkel 8: Brigitta Gruisinga, damesdubbel 8: Petra van der Wal en Anneke ZijlstraBack to top button