fbpx
zaterdag 27 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Studio Tapila2 wordt na de zomervakantie EMD Dance Company

Appingedam – Dansstudio Tapila2 uit Appingedam stopt na acht jaar met het geven van danslessen voor jong en oud. De laatste zes jaar werden de lessen gegeven in hun eigen unieke danszaal in het multifunctioneel centrum Kabzeël. Een broedplaats voor dans, sport, cultuur, gezelligheid en vriendschap. ‘Ik ga het ontzettend missen’ vertelt dansschoolhoudster Esmee Tapilatu.

Die door de coronamaatregelen en lockdowns het laatste zetje kreeg om de knoop door te hakken. Al 18 jaar is zij dansdocent in de gemeente Eemsdelta en omgeving. Van workshops op scholen tot dansvoorstellingen in Theater de Molenberg en Wereld Kampioenschappen met haar demoteams geeft ze de gezelligste dansschool van het Noorden nu over aan EMD Dance Company. 

Met veel enthousiasme, energie en motivatie zal Eurnalis Sambo van EMD Dance Company het stokje overnemen. Appingedam wordt haar derde dansschool naast Groningen en Ten Boer. Eurnalis ook wel bekend als ‘Oesje’ is een professioneel danseres, welbekend teamtrainster, creatieve choreografe en uiteraard een succesvolle dansschoolhoudster.

Met ruim 10 jaar ervaring in het geven van lessen en workshops door heel Nederland en wedstrijden van NNKS in de provincie Groningen tot HipHop International in Amerika zal zij nu ook de damster dansers inspireren! EMD Dance Company staat voor ‘Everybody Moves Different’ omdat iedereen een eigen manier van bewegen heeft en iedereen kan leren dansen! Wederzijds respect, plezier en hard werken staat bij haar voorop. Na de zomervakantie zal zij samen met bestaande en nieuwe docenten en lessen de studio weer nieuw leven in blazen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,329VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer