Studio Tapila2 met twee teams gekwalificeerd voor het WK streetdance

Slagharen – Afgelopen zaterdag 18 juni namen de vijf demoteams van de damster dansstudio Tapila2 deel aan de UDO Masters streetdance wedstrijd in Attractiepark Slagharen. Zoals elk jaar sluiten de dansers van Tapila2 het wedstrijdseizoen af bij dit leuke evenement.

Het jongste en nieuwste demoteam En2rage wist na vijf trainingen al een spetterend optreden te geven in de categorie under 14 beginners. Helaas vielen ze buiten de prijzen, maar mogen ze trots zijn op hun prestatie. De meiden van Infa2ated en de jongens van Meant2be wisten dit keer geen prijs in de wacht te slepen, maar zijn een ervaring rijker en hebben een gezellige en inspiratievolle dag gehad.

Het oudste team Sa2ration heeft zich al gekwalificeerd voor het Wereld Kampioenschap Streetdance in voorgaande wedstrijden en deed voor de fun mee in Slagharen. Zij dansten in de hoogste categorie Over 18 advanced tegen overweldigende teams. Het toppunt van de dag was het optreden van Oppor2nity. Zes jonge gemotiveerde en talentvolle meiden die hun danskunsten met succes op het podium wisten te vertonen. Ze wonnen welverdiend de derde prijs in de categorie under 18 novice tegen tien andere deelnemende teams.

Naast deze mooie prijs hebben ze zich voor het eerst geplaatst voor het WK in Glasgow Schotland. Een totaal onverwachte prestatie en hopelijk kunnen de meiden mee met Sa2ration om in augustus Nederland te vertegenwoordigen in Schotland.

Back to top button