5.8 C
Delfzijl
5 maart 2021 14:49

Stichting Voedselbank Eemsdelta ontvangt financiële donatie van Strukton Civiel Noord & Oost

Delfzijl – Erik Poel, rayonmanager Strukton Civiel Noord & Oost, overhandigde Jan van Heerde, Bestuurslid PR & Acquisitie van Stichting Voedselbank Eemsdelta, een cheque met een financiële donatie van 800 euro.

Deze financiële donatie komt voort uit de kerstactie van Strukton Civiel Noord & Oost. Een kerstactie die gezien de omstandigheden een andere invulling had gekregen. Voorheen werden de relaties fysiek bezocht om het jaar af te sluiten, dit jaar konden de relaties ‘hartjes’ uitdelen aan vooraf bepaalde goede doelen. Goede doelen die zich bevinden in de gebieden waar Strukton Civiel Noord & Oost momenteel een aantal mooie projecten in uitvoering heeft.

Jan van Heerde: “Wij zijn erg vereerd met de donatie die wij van dit bedrijf hebben mogen ontvangen. Hiervoor kunnen wij weer veel producten kopen voor onze cliënten.”

Strukton Civiel heeft naast de Voedselbank Eemsdelta tevens de Voedselbanken Ooststellingwerf, Hart van Drenthe en Oost Twente gesteund in een financiële donatie uit deze kerstactie.

Volg ons op

10,944FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten