fbpx
donderdag 28 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Stichting Indo Melati deelt 100 kerstpakketten uit onder minimagezinnen in de gemeente Eemsdelta

Delfzijl – De garage van Randy Meijer uit Delfzijl begint aardig vol te raken met gedoneerde kerstpakketten. Deze worden aanstaande zaterdag namens stichting Indo Melati uitgedeeld. Ongeveer honderd pakketten gaan daarmee naar gezinnen in de Eemsdelta regio. De kerstpakket zijn voor gezinnen met een klein budget, deze zijn onder andere uitgezocht door Stichting Leergeld Appingedam, Delfzijl Loppersum en Delfzijl en Budgetbeheer Eemsdelta.

Randy Meijer wist met de inzet van zijn eigen netwerk voor de stichting, waarvan hij de sponsoren en donateurs regelt, een groot aantal kerstpakketten op te halen. De gezinnen die een pakket krijgen zijn inmiddels benaderd. “De reacties van de gezinnen die een pakket ontvangen zijn hart verwarmend”, zegt Randy Meijer.

Stichting Indo Melati is een stichting die zich inzet voor de ouderen in de zorg en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. De stichting staat voor het bevorderen van samenhang tussen de Indische gemeenschap en het bewaken van het Indisch cultuurerfgoed. Vanuit het Indische perspectief komen zij op voor welzijn en zorg. Dit doen ze voor de -al dan niet- Indische hulpbehoeftige medemens.

Ze verzorgen met de stichting onder andere ritten met trikes en motoren, helpen mensen met onderhoud van tuinen of helpen met verhuizingen. De stichting is afhankelijk van donaties, draagt u deze stichting een warm hart toe dan is een donatie welkom. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Indo Melati.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,314VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer