Stichting Eemsdelta Sportevenementen organiseert zaterdag de SES Regiocup

Delfzijl – Eurocup Delfzijl is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Sinds de start van het evenement is het zeer belangrijk voor onze organisatie dat wij de regio met elkaar verbinden en hier een geschikt evenement voor neerzetten. Vanuit deze doelstelling organiseren wij bij de komende editie van Eurocup Delfzijl wederom de Regiocup.

Regiocup is een voetbaltoernooi voor standaardteams van voetbalverenigingen uit de regio. De complete organisatie van de Regiocup is in handen vanhet bestuur van Stichting Eemsdelta Sportevenementen (SES). SES bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Sinds de zomer van 2015 heeft de SES een nieuw bestuur. Dit nieuwe bestuur heeft de ambitie om in de toekomst verschillende voetbalevenementen te organiseren, waarvan de Regiocup onderdeel is.

Het toernooi wordt gespeeld op de zaterdagavond van de Eurocup (9 januari 2016). In totaal zullen er 6 teams deelnemen aan de Regiocup. Net als bij de Eurocup zijn ook hier alle ingrediënten voor een spectaculair verloop aanwezig: het kunstgrasveld wordt omheind door boarding waardoor het spel razendsnel verloopt en het licht en geluid maken de mooie indoorsfeer compleet.

De SES Regiocup start zaterdag om 19:00 uur met de wedstrijd vv De Pelikanen – vv Siddeburen. De overige deelnemers aan de SES Regiocup zijn: Wagenborger Boys, NEC Delfzijl, vv Appingedam, en vv Poolster. Entree is gratis.

Back to top button