fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Stichting Decemberactie Kinderlach zamelt sinterklaascadeaus in

Eemsdelta – Voor het achtste jaar op rij zamelt Stichting Decemberactie Kinderlach cadeaus in voor kinderen van cliënten van de Voedselbank.

Acht jaar geleden zijn vijf vriendinnen deze actie gestart, omdat ze het heel erg vinden dat het niet voor ieder gezin vanzelfsprekend is om het sinterklaasfeest met cadeaus en lekkernijen te kunnen vieren. Ieder kind zou op school enthousiast over het sinterklaasfeest moeten kunnen vertellen.

De stichting zamelt cadeaus in voor de kinderen van 0 tot en met  12 jaar uit de gemeente Eemsdelta van wie de ouders staan ingeschreven bij de voedselbank.

Wanneer u deze actie een warm hart toedraagt, kunt u een cadeautje kopen en deze afgeven bij één van de inleverpunten: T’maar in Spijk, Expert in Delfzijl, Marskramer in Appingedam en HUBO in Loppersum. Verder heeft de stichting op verschillende punten donatieboxen staan waar u een bijdrage in kunt doen. Ook zou u een bijdrage kunnen storten op bankrekeningnummer: NL80 RABO 0127951121 t.n.v. MB Drenth (dit geld zal dan ook worden besteed aan het kopen van cadeaus of speelgoedbonnen).

Op vrijdag 26 november staat Stichting Decemberactie Kinderlach van 17.00 uur tot 21.00 uur bij de Albert Heijn in Appingedam en zaterdag 27 november zullen ze van 10.00 uur tot 16.00 uur staan bij Coop in Spijk. Hier zamelen ze Sinterklaaslekkernijen in om samen met de cadeaus uit te reiken, zodat het feest helemaal compleet is. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina stichting decemberactie kinderlach of stuur een mailtje naar decemberactiekinderlach@gmail.com

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer