Steunpunt Verlies en Rouw ook in Appingedam

Appingedam – Steunpunt Verlies en Rouw is een laagdrempelige voorziening voor mensen die te maken hebben met een onomkeerbaar verlies en die hierin vastlopen en zelf geen mogelijkheden zien om hiermee om te gaan.

De doelstelling van het Steunpunt Verlies en Rouw is dat de deelnemers ontdekken dat zij na de bijeenkomsten hun leven verder kunnen leven met het gemis dat bij hun leven hoort. Het Steunpunt Verlies en Rouw, gevestigd in Delfzijl in de serviceflat Hoogwatum aan de Kustweg, is vanaf nu ook te bezoeken in Appingedam.

In de afgelopen jaren is gebleken dat er vanuit Appingedam ook behoefte is aan ondersteuning bij een onomkeerbaar verlies en daarom is het initiatief genomen om spreekuren en korte gesprekken in Appingedam te gaan voeren. Steunpunt Verlies en Rouw is vanaf mei 2017 bereikbaar bij de Damster Zorgbalie in het Gezondheidscentrum Overdiep aan de Stadshaven 23 in Appingedam. De coördinatoren van Steunpunt Verlies en Rouw zijn in de even weken aanwezig op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en daarnaast op afspraak.

Denkt u, na het lezen van bovenstaande, dit is iets voor mij? Neem dan gerust contact op of kom langs op het spreekuur bij de Damster Zorgbalie.

Back to top button