4.7 C
Delfzijl
27 februari 2021 22:02

Steunpunt Mantelzorg houdt bijeenkomst over Levenstestament

Appingedam – Het Steunpunt Mantelzorg Appingedam van de SWD houdt maandag 28 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers in het Aswa-gebouw in Appingedam. Dit keer gaat het over het thema Levenstestament.

Er is een duidelijk verschil tussen het levenstestament en het gewone testament. Het ‘gewone’ testament werkt na overlijden. Het levenstestament werkt tijdens het leven. In een levenstestament legt u vast wie uw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt, bijvoorbeeld omdat u niet meer wilsbekwaam bent, door dementie of een ongeval. Het is dan namelijk niet zo dat een partner of kind of een andere persoon automatisch bevoegd is om u te vertegenwoordigen.

Wanneer
Wanneer maak je een levenstestament? En waarom is het handig om het te hebben? Welke problemen kun je er mee voorkomen? Hoe werkt het? En wie heb je er bij nodig? Notaris Kuipers van Emmius-notarissen in Appingedam vertelt er alles over. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Natuurlijk is er ook ruimte om andere mantelzorgers te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.

Opgeven kan via: 0596-650 787 of m.vinkenborg@s-w-d.nl.

Volg ons op

10,928FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten