Steeds meer robots in Groningen!

Nederland – Langzaam maar zeker zien we dat robots Groningen overnemen! Stilletjes verschijnen ze in steeds meer tuinen. Verborgen tussen de struiken, wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Alleen een knipperend groen lichtje verraadt zijn aanwezigheid. Gewapend met vlijmscherpe messen wacht hij geduldig op zijn kans. Wat zou hij van plan zijn?

Gelukkig is gras het enige dat iets te vrezen heeft! Want met gras heeft een robotmaaier geen enkel medelijden! Genadeloos en geruisloos zoeft hij over het gazon terwijl hij het gras snijdt met chirurgische precisie. Onvermoeibaar en onverstoorbaar maait hij het gazon feilloos. Baan na baan, strook  na strook. Totdat het gazon er bij ligt als een natuurlijk biljartlaken. Een groene weide als stralend middelpunt van je tuin, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. Klinkt goed, toch?

Robotmaaiers zijn aan een enorme opmars bezig

De laatste jaren is de techniek volwassen geworden en is nu voor iedereen beschikbaar. Robotmaaiers zijn gemakkelijk in gebruik en besparen enorm veel tijd. Terwijl jij met een drankje in de zon zit doet een robotmaaier al het maaiwerk. Geen lawaai meer van benzine grasmaaiers en geen geduw meer met ouderwetse handmaaiers. Een robotmaaier doet al dit werk voor je en hij doet dit nog beter ook! 

Eenmalig moet een robotmaaier geïnstalleerd worden in je tuin. Dit kun je zelf doen maar dit kun je ook laten doen. De robotmaaier blijft in je tuin doordat deze is omringd met een begrenzingsdraad. De metalen draad begraaf je uit het zicht maar je robotmaaier ‘ziet’ hem dan nog wel. Zo weet de robot precies waar hij moet maaien en welke obstakels hij moet vermijden. 

Op instelbare tijden begint de robotmaaier aan zijn klus en stopt dan niet meer voordat je gazon er perfect bij ligt. Na gedane arbeid zoekt de robot zelf zijn basisstation weer op voor een welverdiende laadbeurt. Wanneer het weer tijd is voor een maaibeurt leeft de robotmaaier weer op en gaat hij direct weer aan het werk. 

Een stralend groene grasmat zonder enige moeite klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dat het toch waar is, verklaart waarschijnlijk de opmars van de robotmaaier! Buiten periodiek onderhoud heb je er echt geen omkijken meer naar. Wanneer je eenmaal de grenzen van je gazon hebt aangegeven dan weet de robot precies hoe ver hij mag gaan en zal zich daar ook aan houden. Zorgen om de opmars van robots in Groningen zijn dan ook gelukkig niet nodig. In het ergste geval zullen tuinen er veel verzorgder bij liggen en zal het wat stiller worden in de Eemsdelta. Helemaal niet gek toch?

Meer weten over robotmaaiers en wat ze voor jou tuin kunnen betekenen? 

Neem dan gerust even contact op met Keizers.nu in Haaksbergen. Als tuinspecialist met meer dan 70 jaar ervaring vertellen we je graag over alle mogelijkheden voor jouw tuin. Ben je nog niet helemaal zeker of een robotmaaier wat voor jou is? 

Wist je dat je ook een abonnement kunt afsluiten waarmee je voor een gering bedrag per maand een robotmaaier kunt proberen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Back to top button