14 C
Delfzijl
18 mei 2021 19:19

Statiegeldactie Jumbo voor scouting Delfzijl

Delfzijl – Voor de waterscouts uit Delfzijl is er een nieuwe actie gestart. De Jumbo aan de Jachtlaan in Delfzijl heeft aangeboden statiegeld bonnen te verzamelen voor de aanleg van een nieuwe ligplaats aan het Schildmeer. Vanaf heden tot en met 15 september heeft elke klant de mogelijkheid zijn of haar bon te doneren, door het in de bus naast de automaat te werpen. De waarde van deze bonnen komt geheel ten goede aan scouting Delfzijl.

De scouts van de Fivelgroep uit Delfzijl hebben namelijk geld nodig, veel geld. In totaal 87.000 euro om precies te zijn. Ze hebben nu namelijk de kans om een eigen ligplaats aan het Schildmeer te realiseren. De vloot van de scoutinggroep heeft inmiddels op verschillende locaties aan het meer gelegen, maar heeft nooit een eigen ligplaats gehad. Vorig jaar moesten ze voor de zoveelste keer weer verhuizen. De huidige ligplaats is te koop aangeboden, mits de financiën dit jaar rondkomen. Deze kans pakt de club graag!

Inmiddels hebben de scouts al ruim 31.000 euro binnen. Een flink bedrag, maar er moet nog heel wat bij! We schrijven fondsen en bedrijven aan, maar ook particulieren kunnen een donatie doen. Dit kan via de crowdfunding website http://fivelgroep.steunscouting.nl . En nu dus ook door uw statiegeld te doneren aan de club, bij de Jumbo aan de Jachtlaan in Delfzijl!

Volg ons op

11,168FansLike
1,424VolgersVolg
5,278VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten