fbpx
9.6 C
Delfzijl
donderdag 20 februari 2020
Home Algemeen Start tweede fase herinrichting plein De Vennen, Delfzijl

Start tweede fase herinrichting plein De Vennen, Delfzijl

Delfzijl – In de week van 19 augustus start Koninklijke Sjouke Dijkstra in opdracht van de gemeente Delfzijl met voorbereidende werkzaamheden voor de tweede fase van de herinrichting van het plein De Vennen in Delfzijl. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind november 2019.

Uitvoering in gedeeltes
Ter voorbereiding op de werkzaamheden worden er een aantal tijdelijke parkeervakken aangelegd.  Deze parkeervakken komen op het plein De Vennen en op het rangeerterrein aan de Uitwierderweg. De route naar dit terrein wordt met borden aangegeven. Zodra de tijdelijke parkeervakken zijn aangelegd, gaat de aannemer aan de slag met de herinrichting van het parkeergedeelte direct naast het Shell-pompstation. Mogelijk dat de werkzaamheden voor enige overlast zorgen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard doen wij ons best om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

Woningen en winkels bereikbaar
Tijdens de werkzaamheden blijven alle woningen en winkels aan het plein De Vennen bereikbaar. Aanwonenden en winkeliers zijn hierover geïnformeerd. Met de winkeliers die hun winkel aan het plein hebben vindt overleg plaats over laden en lossen.  

Advertenties
Advertenties