9 C
Delfzijl
13 mei 2021 23:34

Sprekers-avonden “Wij de wijk Opwierde” Wijkagent en wethouder Usmany

Appingedam – “Wij de wijk Opwierde” nodigt u graag uit om langs te komen bij de drie sprekers-avonden die door ons zijn georganiseerd. In de maanden september, oktober en november komt er één avond per maand een spreker langs.

De eerste avond zal op 20 september plaats vinden. De wijkagent zal die avond meer vertellen over de Buurtpreventie app. De volgende avond is op 18 oktober met een spreker die vertelt over de groenvoorziening en met name ook over de participatie wet, wat deze inhoudt en wat er van verwacht wordt.

De spreker die op 15 november komt zal wethouder Annalies Usmany zijn. Het onderwerp waar zij over zal spreken zal later bekend worden gemaakt. Dit is nog een verassing.

Houd daarvoor onze Facebook site in de gaten. Deze is te vinden door te zoeken op “Wij de wijk Opwierde “ op Facebook. Like onze Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws en acties.

Elke sprekers-avond bent u van harte welkom om 19:30 tot 20:30 in het ASWA-gebouw aan Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Men hoeft zich niet aan te melden je kan dus gewoon langs komen. We hopen op een grote opkomst. De koffie en thee staat voor u klaar. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met 06-25482679 voor meer informatie.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten