fbpx
13 C
Delfzijl
maandag 25 mei 2020
Home Sport Sport4connect verbindt jongeren digitaal in coronatijd met 2BE! Light

Sport4connect verbindt jongeren digitaal in coronatijd met 2BE! Light

Delfzijl – Op iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur kunnen jongeren via een live stream deelnemen aan het programma via de besloten FB groep 2BE! Light. Jongeren uit de Eemsdelta regio die zich vervelen, eenzaam voelen, moeite hebben hun dag vorm te geven of gewoon leeftijdsgenoten willen spreken kunnen zich aanmelden via Facebook. Er worden workshops en challenges aangeboden die leuk, sportief en interessant zijn om te volgen. We willen op deze manier een digitale omgeving bieden waar de jongeren elkaar kunnen  ontmoeten.

Interessante workshops en challenges.
Naast de mogelijkheid te chillen met leeftijdsgenoten gaat het in de workshops en challenges o.a. over bewegen en coaching met leuke uitdagingen. Heb je zelf leuke ideeën? Ze horen het graag.

Aanleiding
Sport4connect heeft het programma 2BE! ontwikkeld wat jongeren van 16 tot 27 jaar helpt bij het halen van een startkwalificatie, het vinden van een baan en mee te doen in de samenleving. Dit doen ze vanuit het stationsgebouw in Delfzijl. Het project 2BE! is onderdeel van het programma Meer Kansen Voor Jongeren van het Oranje Fonds. Vanwege de uitbraak van het coronavirus bieden ze al enkele weken via een besloten Facebookpagina online informatie en challenges aan. Sport4connect gaat dit uitbreiden door ook workshops aan te bieden. De leeftijdgrens laten ze los. Het is bedoeld voor alle jongeren die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten.

Aanmelding
Als je naar Facebook gaat en zoekt op de groep 2BE Light dan kun je daar lid van worden, op deze manier kun je het volgen. Op woensdag 8 april om 10:00 uur gaan ze van start met een live stream

Advertenties