fbpx
donderdag 09 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Spooktocht Tuikwerd overweldigend succes

Delfzijl – Ongeveer 200 deelnemers hebben zaterdag 5 november deelgenomen aan de spooktocht in Tuikwerd. Deze wijk in Delfzijl organiseerde voor de 2e keer een spooktocht in het Tuikwerderrak. Vanwege de professionele benadering van de spooktochten van Appingedam is er samenwerking met deze organisatie als uiterst prettig ervaren. Er waren schitterende acts te zien die op de route stonden onder andere een huis horrorhuis, een heuse horrorclowns tent en als extra toevoeging had de scouting een zomerkamp gebouwd. Waar het niet helemaal pluis was.

Enige beroering ontstond in de tocht was toen de politie met 2 politiewagens door het bos reed op zoek naar een melding over een horrorclown. Echter na een kort gesprek met de politie was dat snel opgehelderd. Ze wisten van de spooktocht maar een van de clowns had zich buiten de route begeven voor een sanitaire stop.

De organisatie van spooktocht Tuikwerd is uitermate tevreden over het verloop van de spooktocht. Komend jaar zal nagedacht worden over de 3e editie.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,330VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer