19.8 C
Delfzijl
maandag 19 augustus 2019
Home Agenda tips Spooktocht Appingedam organiseert diverse activiteiten rondom Halloween

Spooktocht Appingedam organiseert diverse activiteiten rondom Halloween

Appingedam – Spooktocht Appingedam pakt dit jaar groots uit met diverse activiteiten, ze vieren tevens hun vijf jarig bestaan. Op 13 oktober is in samenwerking met de goudkust aan de Oudeschans in Delfzijl een Halloween feest. Deze duurt van 16:00 tot 22:00, in de middag is er van alles te doen voor kinderen. In het pand van 2Night is een mega scarehouse opgebouwd. De toegang tot het feest is gratis, de entree voor het scarehouse is 1 euro per ticket.

Van 23 oktober tot 1 november is in het centrum van Appingedam een Halloween etalage wedstrijd. De ondernemers in Appingedam zullen hum etalages versieren en decoreren in een kindvriendelijke Halloween sfeer. Op 27 oktober zal een jury in Halloween verkleding door het centrum trekken, en de 3 mooiste etalages een prijs uitreiken.

Jubileum Spooktocht Appingedam

Op 27 en 28 oktober is de jubileum spooktocht in Appingedam. De vereniging viert dan hun vijf jarig bestaan en pakt extra groot uit met veel verassingen op de route voor de deelnemers. Deze zal net als voorgaande jaren door het centrum, bossen en landerijen van Appingedam trekken. De opgave hiervoor is nog beperkt mogelijk, vol is vol.

Opgave kan via opgave@spooktochtappingedam.org. De kosten voor de deelname is € 8,50 per persoon.

Advertenties

Advertenties