Spijk – Met ongeveer 80 kramen kun je zeggen dat de jaarmarkt in Spijk, dit jaar op 27 mei, weer goed gevuld is. Met het betrekken van de middelste kring en het openstellen van de witte kerk is dit jaar geprobeerd nog meer sfeer te creëren rond ’t Loug. In de kerk kunt u genieten van 2 exposities van portrettekenaars. Heeft u een leuke opdracht voor hen, neem deze dan gerust mee! Hiernaast zal Job oet Spiek ‘s middags van 12.30-13.15 / 14.00 -14.45 en 15.30-16.15 uur optreden in de kerk!

Naast café Carillon zal ‘s ochtends schrijfster Roeli Bouwmeester-Wijngaard haar nieuwe boek De Stamhoofden presenteren. Om 10.30 uur zal zij het eerste exemplaar uitreiken. ‘s Middags zal zanggroep Flexibel optreden.

Ook kunt u genieten van de te verrichten activiteiten van Stichting Gilde Slochteren. Ook aan de innerlijke verzorging is dit jaar ook ruimschoots gedacht. Kinderen de hele dag gratis genieten van een zweefmolen. Tevens is er een luchtkussen en zijn de waterballonnen ook weer van de partij.

Wilt u graag weten wat u nog meer op deze markt tegen zult komen? Volg dan de  facebookpagina https://www.facebook.com/spijksterjaarmarkt/

Advertenties