Speelweek Bonkhörn Loppersum gaat op reis

Loppersum – In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus, vindt in Loppersum de 41e editie van speelweek Bonkhörn plaats. Hutten bouwen, dansen, knutselen, luchtkussens, kanoën, spelen, zingen, toneel, spelletjes en even lekker uit je dak gaan, het staat allemaal weer op het programma.

Dit jaar is het thema ‘Reis om de wereld in 5 dagen’ en net als voorgaande jaren vindt de speelweek plaats op het ijsbaanterrein aan de Bosweg in Loppersum. De inschrijving voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die in (de buurt van) Loppersum wonen of logeren is inmiddels geopend via www.bonkhorn.nl en loopt t/m 13 juli.

Kinderen die na de zomervakantie naar groep 3 gaan mogen voor de eerste keer meedoen en voor kinderen uit groep 8 is dit de laatste kans. Ook dit jaar staat er weer een grote groep vrijwilligers klaar om de kinderen een mooie afsluiting van de zomervakantie te bezorgen. Daar passen nog wel een paar bij.

Jongeren van (bijna) 15 jaar en ouder die het leuk vinden om als groepsleiding aan de speelweek mee te doen kunnen zich aanmelden via info@bonkhorn.nl.

Back to top button