Soep met een verhaal bij Herstelacademie Thuis! in Delfzijl

Delfzijl – Sinds 24 april is er in gemeente Eemsdelta een nieuwe voorziening geopend; de Herstelacademie Thuis! Een herstelacademie is een veilige plek, waar meerdere mensen komen die herstel nodig hebben. Je kunt jezelf zijn, je hoeft je niet te schamen, je kunt even tot jezelf komen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten die je helpen jezelf en je eigen regie weer terug te krijgen over je leven. Een van die activiteiten is Soep met een verhaal.

Tijdens Soep met een verhaal zal iemand zijn/haar (herstel) verhaal delen. De kracht van het delen is voor zowel de verteller als de aanwezigen een belangrijk onderdeel voor “herstel”. Dit samen met heerlijke kop soep en brood, want eten verbindt!

De start van Soep met een verhaal is op donderdag 20 juni. De soep wordt geserveerd om 12:30 uur, het verhaal wordt om 13:00 verteld en daarna is er, tot 14.00 uur ruimte tot napraten.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom!  

De herstelacademie van Cadanz Welzijn is te vinden aan de Ede Staalstraat 5 in Delfzijl en is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 14:00 uur. Er is altijd een ervaringsdeskundige aanwezig om jou verhaal te horen en met jou mee te denken wat voor jouw herstel nodig is.  

Back to top button