19.7 C
Delfzijl
20 juni 2021 15:58

Sinterklaas net voor het invallen van de duisternis aangekomen in Bierum

spot_img

Bierum – Dit jaar heeft Sinterklaas ook Bierum weten te bereiken. Het is altijd weer een verrassing hoe hij aankomt…. komt hij met een boot dit jaar? Of op de motor? Of?

Dit jaar kwam hij samen met de hoofdpiet aan in een glimmende zwarte koets met twee mooie zwarte paarden er voor. Omdat het al best donker was, werd hij begeleid door een autootje die werd bestuurd door Pieten en voorzien was van een heleboel lampen. Ook was deze voorzien van een behoorlijke geluidsinstallatie waar allemaal mooie sinterklaasliedjes uit knalde. Dit was in de wijde omtrek te horen. Schitterend!

Na de intocht reed de koetsier naar gebouw Irene waar Sinterklaas welkom werd geheten door de voorzitter van Dorpsbelangen: Ferdi Buitenwerf. Daarna kon het feest beginnen! Er werden liedjes gezongen, ranja gedronken, kinderen mochten bij Sinterklaas op schoot en er werd zelfs nog gedanst door een aantal kinderen en Pieten. Om het feest helemaal compleet te maken, kreeg iedereen patat en een snack. Na afloop kregen de kindertjes bij de uitgang nog een cadeautje met wat lekkers.

Het was een hele mooie dag, de sfeer was super en de opkomst was groot.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten