Sinterklaas muziekfeest tijdens Super Sinterklaasintocht Appingedam

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Appingedam – Aankomende vrijdag 24 november staat er een groots muzikaal feest op het programma tijdens de Sinterklaasintocht in Appingedam.

De Pakjesboot arriveert eerder dan gepland!
Vrijdag 24 november om 17:30 uur is het moment waarop Sinterklaas Appingedam opnieuw zal bezoeken. Meneer Mark heeft al overleg gehad met burgemeester Visser en ze zullen op de kade zijn om de aankomst van de boot bij te wonen. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om Sinterklaas te begroeten op de kade. De presentator meldt dat hij met Potloodpiet, Modepiet en Snoepjespiet heeft gesproken, maar dat er iets bijzonders aan de hand is. De pieten moeten namelijk eerder dan verwacht van boord. De reden hiervoor blijft nog een mysterie. Mogelijk heeft dit te maken met het aangekondigde muziekfeest dat de pieten in Appingedam willen organiseren. Wat wel bekend is, is dat Bouwpiet aan boord de boot heeft voorzien van een turbomotor, waardoor Sinterklaas en zijn pieten na de start van het feest snel in Appingedam zullen arriveren!

Feest in de koepel bij de Nicolaikerk
Vrijdag 24 november belooft de Muziekkoepel zijn naam eer aan te doen! De pieten hebben aangekondigd een muzikaal feest te organiseren waarbij ze de favoriete nummers van voorgaande jaren opnieuw ten gehore zullen brengen. Daarnaast presenteren ze enkele nieuwe liedjes om het feest compleet te maken totdat Sinterklaas zijn entree maakt. Nummers als “Viva Sinterklaas,” “Tante Rita,” “Un-Dos-Tres,” en “Ole, Ole, Ole” zullen het plein achter de Nicolaikerk op zijn kop zetten. Natuurlijk is er op het plein de gelegenheid om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten. Bovendien zal Sinterklaas dit jaar te voet door de gezellige straatjes wandelen, begeleid door het Slagwerk Ensemble Appingedam. De danspieten kunnen niet wachten om met de kinderen te dansen, de pepernoten zijn aan boord en het pakjesruim zit boordevol cadeautjes.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op vrijdag 24 november dit feest te komen vieren tijdens de SUPER Sinterklaasintocht in Appingedam.

Back to top button