Sinterklaas is onder grote belangstelling aangekomen in Appingedam

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Appingedam – Vrijdagavond kwam Sinterklaas aan in Appingedam, het is voor het de tweede keer dat er een avondintocht plaatsvond. Rond zes uur in de avond kwam pakjesboot 12 aan achter de Nicolaïkerk. Het aantal kinderen dat de Sint en zijn gevolg stonden op te wachten was ook dit jaar weer overweldigend.

Nadat de pakjesboot was afgemeerd zette Sinterklaas met in zijn kielzog een groot aantal Zwarte Pieten koers richting de muziektempel waar de pieten met de nodige zang en dans het publiek vermaakten. Nadat Sinterklaas langs de route alle tijd had genomen voor de kinderen om alle cadeautjes, brieven en tekeningen in ontvangst te nemen kwam hij aan bij burgemeester Anno Wietze Hiemstra die hem officieel verwelkomde in Appingedam. Na het officiële gedeelte was er tijd om met Sinterklaas en Zwarte Piet op de foto te gaan.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1372″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button