Sinterklaas bezorgt senioren een onvergetelijke dag

Appingedam – Onlangs hadden een kleine honderd senioren een onvergetelijke dag met de PlusBus.

De maand december stond in het teken van verrassingstochten met als speciale verrassing een ontmoeting met Sinterklaas in het ASWA gebouw. De senioren werden tijdens deze dag voorzien van koffie met gebak, keken naar een fotoreportage van de dagreisjes in 2015 en aansluitend een driegangendiner vers bereidt door vrijwilligers van het project de Inzet.

Om daarna nog een prachtige voorstelling “Koffers vol herinneringen” bij te wonen, uitgevoerd door Harrie van der Klei. Maar als extra verrassing kwam Sinterklaas langs met heel veel Pieten. De goedheilig man wist veel vrolijke anekdotes te vertellen uit het grote boek en er werd enorm veel gelachen. Daarnaast heeft Sinterklaas flink uitgepakt met cadeautjes. De reacties van de senioren uit de DEAL gemeenten waren een en al lof over deze speciale verrassingstocht: “Het is een dag om nooit te vergeten en wat hebben we gelachen” was een veelgehoorde zin. Dankzij het vrijwilligersteam van de PlusBus, die weken van te voren al gestart zijn met het organiseren konden de senioren aan het einde van het jaar extra verrast worden.

Voor meer informatie over de PlusBus en vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met het Ouderen service Punt te Appingedam, Tel.0596 626792 of mail p.burggraaf@a-s-w-a.net

Back to top button