11.1 C
Delfzijl
13 juni 2021 09:35

Shantykoor Losdorp viert 25-jarig bestaan

spot_img

Losdorp – Zaterdag 24 september j.l. was het 25 jaar geleden dat het Shantykoor Losdorp werd opgericht. Om dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is op vrijdag 23 september een feestdag gehouden voor de leden en partners in het dorpshuis De Bongerd in Losdorp, mede mogelijk gemaakt door RWE, Groningen Seaports, Visspeciaalzaak Perdok in Appingedam  en Bedrijfskleding Bijsterveld in Loppersum.

Na een kop koffie werden allen welkom geheten door de voorzitter Klaas Wals die tevens de wethouder van de gemeente Delfzijl Jan Menninga mocht verwelkomen.

Tijdens deze jubileumdag werden 2 personen gehuldigd te weten Piet- en Hennie Dijkhuis voor het feit dat ze 25 jaar lid waren van het koor. Door de wethouder werd hun een insigne opgespeld terwijl ze beiden een oorkonde kregen.

Na afloop van de borrel werd er aangeschoven voor een heerlijke BBQ. Tevens werd het koor voorzien van nieuwe shirts zoals blijkt uit bovenstaande foto waarop ook de twee jubilarissen staan.

De avond werd muzikaal omlijst door Harry’s One Man Showband uit Appingedam. Al met al een geslaagd jubileumfeest en op naar het volgende jubileum.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten