Sfeerverslag: Optredens van Dennie Christian, Kenny B en Frans Bauer op Dijkfeest in Delfzijl

Delfzijl – Het Akzo Nobel Dijkfeest op tweede pinksterdag kan ondanks het wisselvallige weer een succes worden genoemd. Om 13:00 werd op het grote HEOBDIC podium afgetrapt door Feestband Papa di Grazzi waarna het strand langzaam aan vol begon te stromen. Met een enkele bui bleef het over het algemeen droog en scheen zowaar bij tijden de zon. Bezoekers van het dijkfeest konden genieten van optredens door onder ander Dennie Christian, Kenny B en Frans Bauer en het Feestteam.

De sfeer zat er goed in en dat reflecteerde zich ook op de artiesten die met veel plezier hun nummer ten gehore brachten en daarna uitgebreid de tijd namen voor hun fans. Kenny B  mengde zich tussen het publiek en ging met veel fans op de foto. Ook Frans Bauer nam uitgebreid de tijd na zijn optreden om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Het feestteam sloot het dijkfeest op de 140ste editie van de pinksterfeesten af en hier mee werd afscheid genomen van de vertrouwde locatie van het feest op de dijk, volgend jaar vind het dijkfeest plaats op het vernieuwde zeestrand.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”667″]


Back to top button