20.7 C
Delfzijl
27 juli 2021 12:56

SES Regiocup groeit uit tot meerdaags evenement

spot_img

Delfzijl – Stichting Eemsdelta Sportevenementen organiseert van 4 tot en met 7 januari in samenwerking met Eurocup Delfzijl de SES Regiocup 2017 in de Brede School Noord in Delfzijl.

De SES Regiocup is een uniek zaalvoetbaltoernooi voor standaardteams uit de regio. De wedstrijden worden gespeeld op een kunstgrasveld in de Brede School Noord, dat in de eerste week van januari wordt omgedoopt tot het Groningen Seaports Stadion. De boarding langs het veld en de aanwezige licht- en geluidsinstallatie zorgen voor veel spektakel en sfeer. Met dit unieke concept onderscheid de SES Regiocup zich van andere zaalvoetbaltoernooien die in deze periode in de regio worden gespeeld.

De SES Regiocup werd vorig jaar gewonnen door Appingedam, dat in de finale NEC Delfzijl versloeg. Beide clubs zijn ook dit jaar weer van de partij. Doordat het deelnemersveld is uitgebreid, wordt de SES Regiocup dit jaar gespeeld op meerdere dagen. Op woensdag 4 en donderdag 5 januari vinden de poulewedstrijden plaats, de finaleavond is op zaterdag 7 januari.

De Pelikanen, SGV, Poolster, Farmsum en Siddeburen nemen het op woensdag 4 januari tegen elkaar op in poule A. Appingedam, NEC Delfzijl, Holwierde, WEO en Wagenborger Boys treden een dag later in het strijdperk in poule B. De wedstrijden beginnen beide dagen om 19.00 uur. De drie sterkste teams uit elke poule plaatsen zich voor de finaleavond op zaterdag 7 januari. De finaleavond begint om 17.15 uur met de tweede poulefase. De nummers één en twee uit deze poules spelen de kruisfinales. De finale begint van de SES Regiocup 2017 begint om 21.40 uur.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
DierDier

Populaire berichten