Schipper van boord gehaald na medisch noodgeval op het Eemskanaal

Appingedam – De brandweer van Appingedam werd zondagmorgen opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren aan het Eemskanaal in Appingedam ter hoogte van de Groevesluis Noord. Ter plaatse bleek de schipper van een binnenvaartschip medische problemen te hebben.

Ook de brandweer van Delfzijl werd opgeroepen om met de boot ter plaatse te komen. Deze bleek echter niet meer nodig toen de politie eerder met een boot vanaf Delfzijl was gekomen.

Met behulp van de brandweer werd de schipper op de politieboot getild waarna hij naar vaste wal kon worden gebracht. De man werd overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft het schip vastgelegd aan de kade langs het Eemskanaal.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2087″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button