SC Loppersum gaat weer met aardappels rond om de clubkas te spekken

Loppersum – De leden van SC Loppersum slaan opnieuw de handen ineen om de clubkas te spekken.

Na het grote succes van verleden jaar, gaan ze opnieuw aardappelen verkopen in de dorpen Loppersum, Wirdum en Garrelsweer. Een aantal plaatselijke sponsoren stellen hun bedrijfsbussen met chauffeur weer beschikbaar. Dat alleen al geeft de saamhorigheid van club met sponsoren weer, aldus de voorzitter Rob Sleurink. De club hoopt dat de actie het succes van verleden jaar evenaart.

De aardappel-actie is nodig om de vereniging financieel weer bloeiend te krijgen. We werken met een begroting die net sluitend te maken is, om trainers en alle jeugdactiviteiten te kunnen betalen en om alle overige kosten te kunnen dragen, aldus penningmeester Geert Slagter. Gelukkig kunnen wij rekenen op grote steun van al onze sponsoren, maar ook de leden zullen de handen uit de mouwen moeten steken.

SC Loppersum gaat maandagavond 26 oktober a.s. vanaf 18.00 uur op pad om huis aan huis aardappelen te verkopen. (op maandagmiddag langs Assieshof, Hoge Heem en PJ van Leeuwenhof). In samenwerking met Goudegewas uit Roodeschool zullen 10 kilo zakken Bildstar aardappelen worden aangeboden. 1 zak voor € 8,00 en 2 zakken voor € 15,00.

Voedselbank
Tevens zal de club net als vorig jaar de voedselbank in de actie betrekken. Mochten er mensen zijn die wel een donatie willen doen, maar geen aardappelen willen. Dan worden deze zakken aardappelen aan de Voedselbank geschonken. Dat geeft een goed gevoel; wij een succesvolle actie, waarmee je tevens nog een goed doel kunt ondersteunen, aldus de voorzitter Rob Sleurink.

Back to top button