Samantha Zwart wil graag mee doen aan Expeditie Robinson

Farmsum – De 24-jarige Samantha Zwart uit Farmsum wil heel erg graag meedoen aan het  tv-programma Expeditie Robinson. Ze heeft zich net als honderden andere Nederlanders aangemeld als kandidaat.  Om kans te maken op deelname aan het survival programma, waarbij je moet zien te overleven op een onbewoond eiland, heeft Samantha stemmen nodig.

Wie is Samantha Zwart

Samantha Zwart is een jonge en avontuurlijke vrouw die sinds kort haar eigen huis heeft in Farmsum. Ze werkt in een wooncentrum voor doven in Groningen.  Speciaal voor deze doelgroep heeft ze een filmpje gemaakt in gebarentaal waar in ze oproept om op haar te stemmen.

In het filmpje dat Samantha heeft gemaakt op de website van Expeditie Robinson belooft ze als ze wordt gekozen om op klompen naar het onbewoonde eiland te gaan.

Kandidaten die in de top 50 zitten worden uitgenodigd voor een castingweekend. Uiteindelijk mogen vier onbekende kandidaten meedoen aan het programma. De overige deelnemers zijn bekende Nederlanders. Samantha staat op dit moment op de 72e plaats en maakt zeker nog kans om in de top 50 te eindigen.

Stemmen kan hier. Je kan stemmen met je Facebookaccount en of met je e-mailadres. Het filmpje in gebarentaal vind je hier.

Back to top button