Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland schenkt €10.000 aan UMCG Kanker Researchfonds

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Uithuizen – Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland heeft een gulle donatie gedaan aan het UMCG Kanker Researchfonds. Met een cheque ter waarde van tienduizend euro kan het fonds verder onderzoek verrichten. Dit prachtige bedrag is de opbrengst van de succesvolle wandel-fiets en toertocht ‘Naar de bollen’, die plaatsvond op 29 april. Zowel sponsoren als deelnemers hebben bijgedragen aan dit resultaat. Het UMCG Kanker Researchfonds is enorm verheugd met deze geweldige bijdrage.

Hoogleraar Wijnand Helfrich, die betrokken is bij het onderzoek, ontving de cheque na een boeiende rondleiding. De overhandiging markeert een belangrijk moment in de voortdurende inspanningen om kankeronderzoek te bevorderen.

De wandel-fiets en toertocht ‘Naar de bollen’ heeft niet alleen genoten van een succesvolle dag vol sportieve activiteiten, maar heeft ook bijgedragen aan een hoger doel: het ondersteunen van het UMCG Kanker Researchfonds. Dankzij de genereuze donatie van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland kan het fonds blijven streven naar baanbrekende doorbraken in de strijd tegen kanker.

Deze schenking is een resultaat van gemeenschapszin en betrokkenheid bij het bevorderen van medisch onderzoek. Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland en alle deelnemers en sponsoren verdienen erkenning voor hun inzet om een verschil te maken in de levens van mensen die getroffen zijn door kanker.

Back to top button