Rommel- en stekjesmarkt Krewerd goed bezocht

Krewerd – Afgelopen zaterdag werd in Krewerd de jaarlijkse rommel- en stekjesmarkt gehouden. Op het plein bij dorpshuis Kredo en op de Holwierderweg werden spullen en stekjes verkocht. De stekjesmarkt is een initiatief van Willy Huisken en Hans Haverland die beiden op 2 juni 2016 deelnemen aan Alpe d’HuZes. De opbrengst van de stekjesmarkt gaat naar het goede doel. Willy doet dit jaar voor de derde keer mee aan Alpe d’HuZes en Hans werd vorig jaar als supporter aangestoken door het Alpe d’HuZes virus en hoopt op 2 juni voor het eerst de berg op te fietsen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bij elkaar brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer aan toe beklommen, fietsend of lopend. Willy en Hans willen beiden hun streefbedrag van € 2500,– aan sponsorgeld voor Alpe d’HuZes bij elkaar te brengen en de opbrengst van de stekjesmarkt zal dat streefbedrag een stapje dichterbij halen.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”642″]

Back to top button