maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Rick Boelens een veelbelovende jonge ondernemer

spot_img

Appingedam – Rick Boelens (25) van 101BHV.nl behoort volgens Sprout tot de 25 meest veelbelovende jonge ondernemers onder en in de 25 jaar van 2016. Daarmee is hij genomineerd tot Jonge Ondernemer van het jaar. In de tijd dat zijn bedrijf bestaat, zou dat al de tweede prijs zijn die hij wint.

Sprout.nl informeert, inspireert en verbindt ondernemers, onder andere via een website en een magazine. Ieder jaar kiezen zij de ’25 onder de 25’: De 25 meest veelbelovende ondernemers onder en in de 25 jaar. Ondernemers met genoeg talent en ambitie om succes af te dwingen. Tussen die 25 jonge ondernemers uit het hele land staat dus ook Rick Boelens.

Veiliger Nederland
Met 101BHV.nl maken Boelens en zijn team Nederland elke dag een beetje veiliger. De instructeurs van de BHV opleider leren medewerkers van bedrijven en particulieren hoe ze eerste hulp verlenen, een beginnende brand blussen en een gebouw ontruimen. Dat doen we voor veel klanten uit Nederland waaronder ook voor grote en bekende namen zoals HelloFresh. Volgens Boelens moet je een duidelijk plan hebben en je daarop focussen.

Beste Opleider van Nederland (categorie Arbo & Veiligheid)
Het ondernemen zit Boelens in zijn bloed. Al op zijn achttiende startte hij zijn eerste bedrijf en heeft hij meerdere bedrijven gehad. Maar met 101BHV.nl heeft al behoorlijk naam gemaakt in Nederland. Niet voor niets werd zijn bedrijf in december vorig jaar uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid. “Het is belangrijk dat klanten en deelnemers tevreden over je dienstverlening zijn. Dan komen ze terug en promoten ze je bij anderen”, aldus Boelens.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen

Populaire berichten