2.6 C
Delfzijl
8 mei 2021 06:40

Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd treed toe tot Euro toques Nederland

Oosterwijtwerd – Op 13 januari 2018 zal restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd toetreden tot de enige restaurantvereniging van Nederland die echt staat voor puur en eerlijk. Dit gebeurt onder het toeziend oog van burgemeester Rodenboog van Loppersum, waar Oosterwijtwerd onder valt, en het bestuur en de voorzitter van ETN, Ted Janssen. Deze dag zal er door de burgemeester en Simone Kollumer (gastvrouw) een bijzondere handeling plaatsvinden.

Met de toetreding is gelijk gezegd waar Stefan en Simone Kollumer (patron chef en gastvrouw van Veldzicht) voor staan: verse producten uit de regio, ambachtelijk bereid, en een met de seizoenen wisselende kaart. Die verse producten uit de regio zijn in Groningen ruim voorhanden: aardbeien en asperges van Meinardi uit Noordbroek, meel van de groente en slasoorten van de Eemstuin in Uithuizen en bieren van de firma Bax bier uit Groningen. Het vlees dat geserveerd wordt komt van de Limousin koeien, van slagerij Bos en Co, die op de Groningse weiden grazen.

Euro-Toques Nederland haalt met restaurant Veldzicht weer een restaurant met topkwaliteit binnen. Stefan en Simone Kollumer doen er, samen met het team, alles aan om hun gasten een heerlijk avondje uit te bieden. Met veel enthousiasme en kwaliteit worden de mooiste gerechten, bereid met verse producten, op tafel getoverd. Echt een restaurant om te beleven

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten