18.1 C
Delfzijl
10 mei 2021 21:16

Restaurant Bij de Molen slaat nieuwe weg in met “doe het zelf” pakket

Ten Post – Door het coronavirus heeft het personeel van restaurant Bij de Molen in Ten Post overuren gemaakt voor het bedenken van een nieuw concept. Omdat het restaurant, met haar vestiging op het platteland, geen slimme manier zag om de gerechten met de kwaliteit waar ze voor staan met de juiste temperatuur te serveren aan de keukentafel bij de gasten thuis werd besloten niet thuis te bezorgen.

“Wat we niet wilden is dat de soep al lauw is en je hoofdgerecht koud zodra je gaat dineren, hier staan wij niet achter”, vertelt Daan Vogelaar van restaurant Bij de Molen. “Daarom hebben wij met ons team een nieuw concept bedacht.”

Het restaurant introduceert het “doe het zelf pakket”, ingrediënten van de chef waar dagelijks mee gekookt wordt voor de gasten van het restaurant in de keuken, voorbereid door de chefs.

“Onze gasten kunnen deze vanaf vanavond via onze nieuwe webshop zelf onze gerechten samenstellen en online bestellen. Voor donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Afhalen kan tussen 16:00 uur en 18:00 uur, en in overleg kan uiteraard meer”, vervolgt Vogelaar.

Het keukenteam zal dagelijks alles vers voorbereiden, op een dusdanige manier dat de gasten thuis met een slimme instructie hun eigen 3-gangen menu zelf kunnen afmaken in een handomdraai. Alle klassiekers en de seizoens voor- en hoofdgerechten zijn gebundeld in een actie 3-gangen vanaf 24,50 euro inclusief een dessert proeverij. Er is ook aan de kinderen gedacht met verschillende kindermenu’s en 2 soorten borrelboxen.

“Doordat we met zijn allen weer thuis zijn te komen zitten, kan dit ook ingezet worden als zijnde een leuke activiteit om met elkaar de mooiste gerechten te maken. Niet alleen op smaak maar ook voor het oog, wij dagen onze gasten uit om met mooie foto’s te komen en ons daar in te taggen op Facebook en hier zullen wij een leuke, verrassende en lekkere prijs aan gaan hangen.”

Kijk vanavond nog op www.restaurantbijdemolen.nl en stel je eigen 3-gangenmenu samen voor een heerlijk diner, zoals u die van restaurant Bij de Molen bent gewend.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
TuinTuin
AutoAuto
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier

Populaire berichten