Regenachtige Koningsdag Loppersum toch goed bezocht

Loppersum – Hoewel het weer niet echt mee zat was het tijdens de grootste vrijmarkt van Noord-Groningen in Loppersum al op tijd gezellig druk. Het Oranje Comité Loppersum had weer een sfeervol programma opgezet rond koningsdag. De dag begon al om 06:00 uur met de opening van de vrijmakt, ondanks dat een aantal gereserveerde plekken in het dorp niet werden opgevuld door verkopers zat de sfeer er toch nog in.

Er was een kinderkermis er waren twee exposities te bewonderen, Fotoclub de Wiemers organiseerde in de Petrus en Pauluskerk een expositie met als thema ‘Actie’ en de Historische Vereniging Loppersum organiseerde in het dorpshuis een expositie met als thema ‘Koninklijke tentoonstelling’. Verder was er op het Henk Zigtermanplein een open podium waar o.a. Muziekvereniging Concordia uit Siddeburen speelde. De dag werd traditioneel afgesloten door DJ Peter Zuidhof dit jaar in samenwerking met de band Mmoozz op het Marktplein.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1994″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button