fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Radioprogramma ‘Adres Onbekend’ zoekt biologische vader van Pauline

Delfzijl – Komende zondag (14 november) zoekt Pauline in het radioprogramma Adres Onbekend naar dat ene ontbrekende puzzelstukje: waar is haar biologische vader? Er gaan verhalen over een groep van twaalf Franse, Algerijnse en Marokkaanse mannen, die in de jaren 60 aan de bouw van een zoutfabriek werkten in Delfzijl.

Twee namen die vallen: de Franse Claude en zijn collega Gaston Dominique Million. Mogelijk is Claude de man die we zoeken, dus help vooral als je meer over hem weet! Pauline’s moeder, Louise van Hoogenhuizen, runde destijds een pension in Delfzijl en raakte waarschijnlijk zwanger van Claude. Maar toen moeder een relatie kreeg met de baas van Claude, de heer Kaas, werd dochter Pauline afgestaan en verdween vader uit haar leven. Wie weet meer over Claude of over de andere buitenlandse werknemers, die rond 1963 en 1964 namens het bedrijf ComSip in Delfzijl werkzaam waren?

Op de foto’s zie je (waarschijnlijk) Claude en in ieder geval zijn collega Gaston. Alle tips zijn welkom! De redactie van Adres Onbekend is bereikbaar op het nummer 0800 3030300 of per mail: zoeken@adresonbekend.nl. Het programma Adres Onbekend is elke zondagmiddag van 12 tot 14 te beluisteren via NPO Radio 5, zeven regionale omroepen of de website www.adresonbekend.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer