Rabobank steunt het verenigingsleven

Delfzijl – Rabobank Noord-Groningen streeft naar korte lijnen tussen bank en klant. Om dit te faciliteren zijn Marktteams ingericht voor de omgeving: Bedum, Delfzijl en Uithuizermeeden. Marktteams bestaan uit medewerkers met verstand van bankzaken op particulier en zakelijk gebied, aangevuld met ledenraadsleden uit onze regio. ‘Samen vormen zij de ‘ogen en oren’ van de bank en weten ze wat er speelt in de omgeving’, zegt Frans Musters, directievoorzitter Rabobank Noord-Groningen.

Ook kijken de Marktteams naar het verenigingsleven in de regio. Voor velen is het verenigingsleven het hart van de regio. ‘Ik ben blij te kunnen melden dat de Marktteams een aantal tweejarige overeenkomsten is aangegaan met partijen, die net even een grotere invloed in de regio hebben’, vervolgd Musters. Vorige week hebben de voorzitters van de Marktteams symbolisch de cheque overhandigd, waarmee het sponsorcontract is bekrachtigd, aan: Sunsation uit Middelstum, Groninger Rundvee Show uit Bedum, Graspoll uit Baflo en KZRV Neptunus uit Delfzijl.


Naast deze ondersteuning biedt de Rabobank alle verenigingen en stichting de kans op een sponsorbijdrage door mee te doen met de Rabo Clubkas Campagne. In vervolg op het succes van het afgelopen jaar, stellen binnenkort de ledenraadleden het bedrag vast dat de leden van de Rabobank in 2019 mogen verdelen onder de deelnemers. Dat het bedrag hoger gaat worden dan de 35.000 Euro van vorig jaar staat al vast, omdat het beschikbaar Coöperatief Dividend is gegroeid. Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne is gepubliceerd op de website: Rabobank.nl/ng.

Back to top button