Raadsvergaderingen gemeente Appingedam en Loppersum geannuleerd

Appingedam – De gemeenteraad van Appingedam heeft besloten om de raadsvergadering van 19 maart 2020 niet door te laten gaan. Besluitvorming over de onderwerpen kan worden uitgesteld.

‘Als een vergadering niet strikt noodzakelijk is, verdient het sterk de aanbeveling onder de huidige omstandigheden, dat deze wordt uitgesteld. Hiermee volgen we de maatregelen van de regering en de richtlijnen van het RIVM’, aldus burgemeester Koos Wiersma.

Op de agenda stond onder andere de Visie Ruimte voor Energie en het Bestemmingsplan Stad Appingedam-Schoolcampus. Deze onderwerpen worden doorgeschoven naar de eerstvolgende raadsvergadering. De gemeenteraad beslist op een later moment of de commissie- en raadsvergadering in april door kunnen gaan.

Ook de gemeente Loppersum heeft besloten om de raadsvergadering van 23 maart 2020 niet door te laten gaan. Op de agenda stond onder andere de visie ‘Ruimte voor energie’  en de Verzilverlening.

Deze onderwerpen worden doorgeschoven naar de eerstvolgende raadsvergadering. De gemeenteraad beslist op een later moment of de commissie- en raadsvergadering in april door kunnen gaan.

Back to top button