PVV wil mee doen aan gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Eemsdelta

Delfzijl – Eind 2020 vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats in de nieuwe gemeente Eemsdelta. Deze nieuwe gemeente, die 45.000 inwoners zal tellen is een fusie van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. De Partij voor de Vrijheid is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen, om zich namens de PVV kandidaat te stellen voor de nieuw te vormen gemeenteraad.

De PVV is in onze provincie op gemeentelijk niveau al vertegenwoordigd in de Raden van Delfzijl, Pekela en de stad Groningen. De PVV wil ook in de nieuwe gemeente Eemsdelta een nuchter en realistisch geluid laten doorklinken, om de belangen van de bewoners zo goed mogelijk te dienen.

De partij stelt daarbij de sociaal maatschappelijke taken van de gemeente voorop en wil daar prioriteit aan geven en de peperdure energietransitie op een lager pitje zetten. De problemen op het gebied van krimp en vergrijzing moeten aangepakt worden. Verder heeft versterking en herstel van de huizen en schadeloosstelling van de slachtoffers van de gaswinning absolute prioriteit.

Spreekt dit u aan en wilt u zich inzetten in een PVV fractie in de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Eemsdelta, dan kunt u uw CV en motivatiebrief sturen naar info@pvv-groningen.nl

Back to top button