PV Z.E.O. klaar voor selectiewedstrijd KNHS dressuur

‘t Zandt – Komend weekend zijn er veel prachtige paarden en pony’s te bewonderen bij de manege in ’t Zandt, aan de Hoofdstraat 97.

Sinds vorig jaar organiseert de KNHS regio Groningen selectiewedstrijden onder de leden van de KNHS om een startbewijs te bemachtigen voor de Provinciale Kampioenschappen dressuur in het mooie Stadspark in Groningen op 16 en 17 juli aanstaande.

Bijna 260 amazones en ruiters komen dit weekend in ’t Zandt aan de start voor hun 2e selectiewedstrijd, verdeeld over twee dagen. De combinaties hebben drie selectiewedstrijden om hun beste beentje voor te zetten en dan mag het slechtste resultaat worden weggestreept.

De startlijsten met alle deelnemers en welke dagen welke proeven worden verreden staan op  http://www.paardensportverenigingzeo.nl/ . De hoogste klassen Z en ZZL worden op zondagochtend en zondagmiddag verreden.

Op het prachtig aangeklede terrein bij de manege worden de proeven verreden. Kom vooral een kijkje nemen. Bent u met een auto, dan is het parkeren in de binnenhal. Komt u met auto en trailer of vrachtwagen, dan kan het op het terrein van de manege. Echter daar is beperkte ruimte zodat parkeerwachters u naar een plekje langs de kant van de Hoofdstraat zullen begeleiden.

Vergeet niet dat midden in het dorp de Hoofdstraat bij de kerk is afgesloten voor het verkeer. Houdt rekening met een omleidingsroute. Komend vanaf de N46 en N33 zijn er geen omleidingen.

Back to top button